ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μετά από 47 χρόνια μπήκαν στο Πολυτεχνείο δυνάμεις ασφαλείας για… πανό κατά των απαγορεύσεων του κορωνοϊού!

Μετά από 47 χρόνια μπήκαν στο Πολυτεχνείο δυνάμεις ασφαλείας για… πανό κατά των απαγορεύσεων του κορωνοϊού!

Μετά από 47 χρόνια και χιλιάδες ποινικά αδικήματα που έχουν διαπραχθεί στο εσωτερικό του Πολυτεχνείου -με εξαίρεση τον εμπρησμό του το 1991- οι δυνάμεις ασφαλείας μπήκαν στο κτίριο για να κατεβάσουν… ένα πανό που έγραφε «Δεν υπάρχει ζωή και υγεία χωρίς ελευθερία».

Ακόμα και το 1991 που κάηκε μεγάλο μέρος της Σχολής, είχαν εισέλθει «κατόπιν εορτής», όπως δείχνει το βίντεο που ακολουθεί, ενώ από το 1973 και μετά, ουδέποτε μπήκαν μέσα.

Σήμερα 50 φοιτητές που διαμαρτύρονταν για τις κυβερνητικές απαγορεύσεις και την υποχρεωτική μασκοφορία, δέχθηκε την επίθεση των ΜΑΤ στις 15:30 και το κτίριο εκκενώθηκε, ενώ έγιναν και δεκάδες προσαγωγές.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., έχουν προσαχθεί 68 άτομα τα οποία έχουν ήδη οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι χθες περίπου 50 φοιτητές «πρόλαβαν» την ΕΛΑΣ, που σχεδίαζε να «σφραγίσει» το κτίριο για να αποτρέψει τυχόν κατάληψή του, εισήλθαν σε αυτό και ανήρτησαν το πανό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.