ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Πολυτεχνείο τώρα: Χιλιάδες πολίτες έχουν παραταχθεί απέναντι στις αστυνομικές δυνάμεις – Ρίψη χημικών και νερού (upd)

Πολυτεχνείο τώρα: Χιλιάδες πολίτες έχουν παραταχθεί απέναντι στις αστυνομικές δυνάμεις – Ρίψη χημικών και νερού (upd)

Ανανέωση: (14:35) H Αστυνομία προχώρησε στην χρήση τριών οχημάτων ρίψης νερού, τους γνωστούς «Αίαντες», για να διαλύσει το πλήθος των συγκεντρωμένων.

Αυτή την στιγμή γίνεται εκτεταμένη χρήση χημικών.

Στην παρούσα φάση οι αστυνομικές δυνάμεις με την υποστήριξη από τους «Αίαντες» πιέζουν και κατευθύνουν τους πολίτες προς την πλατεία Ομονοίας όπου κάνουν χρήση ρίψης νερού και εκεί.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες έχουν διασπαστεί και διαφεύγουν στα στενά της περιοχής.


Ένταση επικρατεί εδώ και λίγα λεπτά επί της οδού Πανεπιστημίου, καθώς χιλιάδες πολίτες που αντιδρούν στα μέτρα απαγόρευσης βρέθηκαν απέναντι σε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και βομβίδων κρότου – λάμψης και προσήγαγαν πέντε άτομα.

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας καταγγέλλει επίθεση της αστυνομίας με ρίψη χημικών. Πολλά άτομα έχουν χτυπηθεί και κρατούνται εδώ και ώρα χωρίς λόγο όπως καταγγέλλει.

Oι προσαχθέντες απομονώθηκαν μπροστά από μια βιτρίνα καταστήματος με ισχυρό αστυνομικό κλοιό. Ένας εκ των προσαχθέντων είχε τραύμα στο κεφάλι.

Οι πολίτες δεν οπισθοχωρούν μέχρι να αφεθούν ελεύθερα τα πέντε άτομα που προσήχθησαν.

Ο Δ.Κουτσούμπας καταγγέλλει προπηλακισμό εναντίον βουλευτών, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Θανάση Παφίλη να δείχνει ότι έχει σκιστεί το πουκάμισό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.