Ποιες είναι οι 4 Αθηναίες που τους άδειασαν τις θυρίδες από τράπεζα του Ψυχικού

Ποιες είναι οι 4 Αθηναίες που τους άδειασαν τις θυρίδες από τράπεζα του Ψυχικού

Μια χολιγουντιανή ληστεία έλαβε χώρα σε τράπεζα του Ψυχικού, καθώς άγνωστοι άδειασαν τις θυρίδες τεσσάρων γυναικών.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση, όπως εκτιμούν ανώτερες πηγές της ΕΛ.ΑΣ. Η τράπεζα δέχεται ότι έγινε παραβίαση, αλλά ακόμη κανείς δεν γνωρίζει γιατί οι δράστες πήγαν στις συγκεκριμένες θυρίδες και αν διέθεταν εσωτερική πληροφόρηση.

Και οι 4 παραβιασμένες θυρίδες, ανήκαν σε γυναίκες. Ειδικότερα:

  • Η μία εξ αυτών είναι σύζυγος αντιπροσώπου μεγάλης ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας στη χώρα μας. Εχει καταγγείλει ότι οι δράστες τις αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ και πάνω από 46.00 ευρώ σε μετρητά.
  • Η δεύτερη είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου και δήλωσε ότι τις έκλεψαν από τη θυρίδα της κοσμήματα αξίας 4 εκατ. ευρώ.
  • Η τρίτη είναι ιδιοκτήτρια γνωστού οίκου επίπλων με υποκαταστήματα σε όλη την Αττική .
  • Η τέταρτη έχει ιστορικό όνομα ανήκει στο λεγόμενο «old money» και ανήκει σε παλιά οικογένεια φαρμακοβιομηχάνων. Η κόρη της ασχολείται με τα κοινά στο δήμο Ψυχικού.

Οι δύο τελευταίες κυρίες, δεν έχουν κάνει εκτίμηση της αξίας του περιεχομένου των κλαπέντων τους από τις θυρίδες.

Η πρώτη καταγγελία έγινε στις 13 Νοεμβρίου. Η σύζυγος του αντιπροσώπου στην Ελλάδα κορυφαίας ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας, μετέβη στο διευθυντή μεγάλης συστημικής τράπεζας στο παράρτημα Φιλοθέης-Κολλεγίου. Οπως είπε, διαπίστωσε παραβίαση της τραπεζικής θυρίδας της. Αμέσως κλήθηκαν αστυνομικοί από τη διεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, οι οποίοι και άρχισαν να ελέγχουν την συγκεκριμένη αλλά και όλες τις υπόλοιπες θυρίδες. Σημειώνεται ότι στο εν λόγω τραπεζικό υποκατάστημα, διατηρούνται 1.500 θυρίδες. Μετά από ενδελεχή έρευνα, διαπιστώθηκε ότι έχουν παραβιαστεί άλλες τρεις θυρίδες. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν «επαγγελματικό» ριφιφί, καθώς οι δράστες παραβίασαν τις θυρίδες, σπάζοντας τις γλώσσες των κλειδαριών με ειδικό εργαλείο και σήκωσαν χρήματα, κοσμήματα και λοιπά τιμαλφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ο φάκελος πέρασε στο ΥΔΕΖΙ της Ασφάλειας Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.