ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Ο άνδρας που πετούσε τούρτες σε υπαλλήλους ήταν αυτός που έβαλε φωτιά στη φάτνη

Βόλος: Ο άνδρας που πετούσε τούρτες σε υπαλλήλους ήταν αυτός που έβαλε φωτιά στη φάτνη

Συνελήφθη ο άνδρας που έβαλε φωτιά στη μεγάλη φάτνη έξω από τον ναό του Αγίου Νικολάου, στο Βόλο, πρόκειται για έναν άνδρα με ψυχολογικά προβλήματα.

Θυμίζουμε, η φωτιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα της Τετάρτης (2/11) και περίοικοι, που είδαν τις φλόγες, κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η φάτνη, ωστόσο, έγινε στάχτη και ευτυχώς που φέτος δεν υπήρχαν ζωντανά ζώα μέσα, όπως άλλες χρονιές.

Ο ίδιος που πετούσε πάστες σε ζαχαροπλαστείο…

Όπως αναφέρει ο τοπικός «Ταχυδρόμος», χθες το πρωί, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου προχώρησαν στη σύλληψη 37χρονου για την καταστροφή της φάτνης από φωτιά, που κατηγορείται ότι ο ίδιος προκάλεσε. Ο 37χρονος είχε ζητήσει αναπτήρα από τρίτο άτομο, για να ανάψει τσιγάρο, όπως ισχυρίστηκε, αλλά λίγα λεπτά αργότερα η φάτνη τυλιγόταν στις φλόγες. Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 37χρονο με βάση τη δικογραφία που συντάχθηκε από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου για εμπρησμό από πρόθεση και σήμερα (4/12) ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πρόκειται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, για άτομο με έντονα παραβατική και αντικοινωνική συμπεριφορά, που μπαινοβγαίνει στην ψυχιατρική κλινική και το τελευταίο διάστημα μένει στον δρόμο χωρίς να έχει ούτε έναν δικό του άνθρωπο. Τη μέρα του συμβάντος, μάλιστα, φέρεται να κυκλοφορούσε μέσα στο κρύο με εσώρουχα και κάλτσες.

Όπως έγινε γνωστό, εξάλλου, βγήκε τρία 24ωρα πριν το κάψιμο της φάτνης από την ψυχιατρική κλινική, όπου είχε εισαχθεί με εντολή της Εισαγγελίας Βόλου, αφού πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που πριν από λίγες ημέρες είχε πάει σε ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της πόλης και άρχισε να εκτοξεύει πάστες και γλυκά προς πάσα κατεύθυνση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο «βιογραφικό» του υπάρχουν επιθέσεις με εκτόξευση αντικειμένων εναντίον γυναικών και παιδιών στο κέντρο της πόλης, εισβολές σε καταστήματα, όπου προκαλεί φθορές και έντονα αντικοινωνική συμπεριφορά. Λίγες, όμως, είναι οι φορές που έχει συλληφθεί, καθώς οι παθόντες δεν υποβάλλουν εναντίον του μηνύσεις και ο 37χρονος συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.