ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Διαστάσεις θρίλερ υπόθεση κλοπής μέσω κινητού στα Ιωάννινα – Τον εξαπάτησαν και του πήραν 6.010 ευρώ

Διαστάσεις θρίλερ υπόθεση κλοπής μέσω κινητού στα Ιωάννινα – Τον εξαπάτησαν και του πήραν 6.010 ευρώ

Μια περίεργη υπόθεση με διαστάσεις θρίλερ ερευνούν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων. Ένας άνδρας ηλικίας 45 ετών, πέρασε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας το κατώφλι της Ασφαλειας και κατηγγειλε ότι έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο ένα SMS που τον ενημέρωνε ότι υπήρχε πρόβλημα στον λογαριασμό του.

Μάλιστα, για να αποκαταστάθει σύμφωνα με τις οδηγίες του SMS, έπρεπε να μπει σε συγκεκριμένο link όπου ζητούσε τα προσωπικά του στοιχεία και το PIN.

Το γεγονός οτι ο σύνδεσμος παρέπεμπε στη σελίδα της τραπεζας, δεν τον έκανε να υποψιαστεί οτι επρόκειτο για μια καλοστημένη απάτη που είχαν στήσει αετονύχηδες του διαδικτύου. Και έτσι ακολούθησε τα βήματα κανονικά πληκτρολογωντας τα προσωπικά του δεδομένα. Και αυτο ήταν το λάθος του καθώς διαπίστωσε λίγη ώρα αργοτερα πως απο τον λογαριασμό του είχαν κανει φτερά 6010 ευρώ.

Το θύμα πήγε στην Αστυνομία και εκεί η υπόθεση άρχισε να λαμβάνει διαστάσεις θρίλερ. Και αυτό γιατί το όνομα του λογαριασμού που φαινόταν στη μεταφορά του ποσού αντιστοιχούσε σε μια γυναίκα. Ψάχνοντας οι αστυνομικοί διαπιστώνουν έκπληκτοι ότι η μυστηριώδης κάτοχος του λογαριασμού που τράβηξε τις καταθέσεις του 45χρονου Γιαννιώτη οχι μόνο είναι υπαρκτό πρόσωπο αλλά εμφανίζεται ως άστεγη και έγκλειστη σε Ψυχιατρείο της Αθήνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί ερευνούν σε βάθος της υπόθεση προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει και αν πίσω απο την αρπαγή κρύβεται κύκλωμα που χρησιμοποιεί στοιχεία τροφίμων ψυχιατρικών καταστημάτων για να αδειαζει λογαριασμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.