ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Χειροπέδες σε δραπέτη των φυλακών Κέρκυρας – Συνελήφθη στον Πειραιά

Χειροπέδες σε δραπέτη των φυλακών Κέρκυρας – Συνελήφθη στον Πειραιά

Στην σύλληψη του 44χρονου δραπέτη από τις φυλακές Κέρκυρας προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές που τον εντόπισαν στον Πειραιά.

Ο 44χρονος, μαζί με έναν 43χρονο και έναν 34χρονο, οι οποίοι αναζητούνται, είχαν εισβάλει στις 10 Νοεμβρίου και στις 11 Δεκεμβρίου σε επιχειρήσεις στην Κυπαρισσία και τον Μελιγαλά, αντίστοιχα, και με την απειλή όπλου είχαν ακινητοποιήσει τους ιδιοκτήτες, αφαιρώντας χρήματα και χρυσαφικά.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο αυτοκίνητο και το σπίτι του 44χρονου, στον Πειραιά, βρέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου «Kαλάσνικοφ» με τρεις γεμιστήρες και 74 φυσίγγια, ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και έξι φυσίγγια, καθώς επίσης τρία κινητά τηλέφωνα, χρήματα και κλειδί μισθωμένου αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς.

Ακόμη, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, ο 44χρονος είχε παραβιάσει την άδεια που του είχε χορηγηθεί από τις φυλακές της Κέρκυρας, στις 17 Δεκεμβρίου του 2019, όπου ήταν κρατούμενος για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, ναρκωτικά και εγκληματική οργάνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και του Τμήματος Οιχαλίας συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.