ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Συνελήφθη άνδρας στον Έβρο που αποπειράθηκε να εισάγει τρία κιλά ηρωίνης στην χώρα μας

Συνελήφθη άνδρας στον Έβρο που αποπειράθηκε να εισάγει τρία κιλά ηρωίνης στην χώρα μας

Χειροπέδες πέρασαν σε έναν άνδρα που αποπειράθηκε να εισάγει τρία κιλά ηρωίνης στην χώρα μας, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης στον Έβρο.

Ο κατηγορούμενος όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (7/1) στην παρέβρια περιοχή του Σουφλίου Έβρου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής σε συνεργασία με υπαλλήλους της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.

Σε βάρος του αλλοδαπού δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη δράση εγκληματικού κυκλώματος το οποίο μεταφέρει ποσότητες ναρκωτικών από την Τουρκία στην Ελλάδα, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση.

Στο πλαίσιο αυτής, εντοπίσθηκε ο δράστης να εισέρχεται παράνομα στη χώρα μας από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου, μεταφέροντας ένα σακίδιο το οποίο περιείχε δέκα νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 3.115,94 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα ηρωίνης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.