ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Ο Κ.Μητσοτάκης μετατρέπει την Ελλάδα σε «όχημα» της τουρκικής αυτοκινητοβιομηχανίας

Το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο Togg είναι στους… επενδυτικούς φακέλους που φέρνουν οι Τούρκοι στην επίσημη επίσκεψη τους στην Αθήνα

Ο  Κ.Μητσοτάκης μετατρέπει την Ελλάδα σε «όχημα» της τουρκικής αυτοκινητοβιομηχανίας

Το τουρκικό αυτοκίνητο Togg T10X ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν το χρησιμοποιεί για να αναδείξει την Τουρκία ως αυτοκινητική υπερδύναμη.

Άλλωστε οι γείτονες είναι η πέμπτη χώρα στον κόσμο, σε παραγωγή οχημάτων, αλλά για άλλες εταιρείες.

Πλέον, έχουν και τη δική τους αυτοκινητοβιομηχανία, που ήδη έχει βγάλει στην παραγωγή το πρώτο της αυτοκίνητο.

Και με όχημα την ηλεκτροκίνηση (δηλαδή τους μηδενικούς ρύπους) ο Τούρκος Πρόεδρος θέλει να διευρύνει τις πωλήσεις και προς την Ευρώπη αρχής γενομένης την Ελλάδα!

Πληροφορίες αναφέρουν λοιπόν πως το Togg είναι στους… επενδυτικούς φακέλους, που φέρνουν οι Τούρκοι στην επίσημη επίσκεψη τους στην Αθήνα. 

Το T10X είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που παράγεται από τον Τουρκικό κατασκευαστή Togg.

Η παραγωγή του ξεκίνησε το 2022, και είναι το πρώτο από πέντε μοντέλα που σχεδιάζεται να παραχθούν έως το 2030.

Οι παραδόσεις ξεκίνησαν τον Μάιο, με περίπου 300 αυτοκίνητα τον μήνα​​.

Η Togg στοχεύει στην παραγωγή 175.000 οχημάτων ετησίως όταν το εργοστάσιό της στο Gemlik της Τουρκίας λειτουργήσει πλήρως​​.

Το ερώτημα είναι άλλο: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μετατρέψει την Ελλάδα σε «όχημα» της τουρκικής οικονομίας;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δηλαδή θα κάνει ακόμα ισχυρότερη την Τουρκία και θα μειώσει ακόμα περισσότερο το γεωπολιτικό «ίχνος» της Ελλάδας στην περιοχή;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.