ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Δολοφονία στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων: Οι αρχές βλέπουν «εμμονικό» δράστη πίσω από το άγριο έγκλημα (βίντεο)

Δολοφονία στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων: Οι αρχές βλέπουν «εμμονικό» δράστη πίσω από το άγριο έγκλημα (βίντεο)

Πριν από τα Χριστούγεννα, ένας άνδρας και συγκεκριμένα ένας εργαζόμενος του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ του νοσοκομείου.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία των Καλυβίων ενώ σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο νεκρός ήταν ένας 60χρονος εργαζόμενος στο Κέντρο Υγείας ο οποίος εντοπίστηκε από τους συναδέλφους του οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Το βράδυ της Δευτέρας, σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκαν τα νεότερα στοιχεία της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν καταφέρει να σχηματίσουν το προφίλ του δράστη.

Ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο πως το έγκλημα μοιάζει με την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, καθώς ο δράστης φαίνεται να είναι συναισθηματικά φορτισμένος δημιουργώντας στο μυαλό του το κίνητρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες στρέφονται στο περιβάλλον του 60χρονου και τις επαφές που είχε λίγες ώρες πριν τον θάνατό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.