ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Περιστέρι: Συνελήφθη 62χρονος καθηγητής που κακοποιούσε μαθητή επί επτά χρόνια

Περιστέρι: Συνελήφθη 62χρονος καθηγητής που κακοποιούσε μαθητή επί επτά χρόνια

Συνελήφη χθες, Σάββατο, 62χρονος εν ενεργεία καθηγητής σε σχολείο του Περιστερίου, έπειτα από καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση, που κατατέθηκε από 15χρονο μαθητή.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο καθηγητής κακοποιούσε τον μαθητή επί επτά χρόνια, από όταν δηλαδή ο ανήλικος ήταν οκτώ χρονών, ενώ ο 62χρονος συνδεόταν και με μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του μαθητή και για τον λόγο αυτό, ο ανήλικος πήγαινε αρκετές φορές στο σπίτι του καθηγητή, όπου και ασελγούσε σε βάρος του. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 15χρονος, ο 62χρονος φέρεται να τον κακοποίησε σπίτι του, ακόμα και μπροστά σε τέσσερα άλλα άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί που προχώρησαν στη σύλληψη του καθηγητή έπειτα από το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του, κατάσχεσαν επίσης τον υπολογιστή, αλλά και το κινητό του για να ερευνήσουν τις συνομιλίες του, αλλά και να διαπιστώσουν αν υπήρξαν και άλλα θύματα του 62χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.