ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εννέα γυναίκες καταγγέλλουν για σεξουαλική παρενόχληση τον ηθοποιό που κατήγγειλαν Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη

Εννέα γυναίκες καταγγέλλουν για σεξουαλική παρενόχληση τον  ηθοποιό που κατήγγειλαν Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη

Tις εννιά έχουν φτάσει οι μαρτυρίες για τον πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, που έχουν καταγγείλει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.) η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Σήμερα ξεκινά η δικαστική διερεύνηση αυτών των υποθέσεων, με εννέα φακέλους που έχουν όλα τα στοιχεία των μαρτυριών.

Η ώρα του εισαγγελέα έφτασε για τον γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη, τον οποίο κατηγορούν άλλες έξι γυναίκες εκτός από τις Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου και μαζί τους μία ταξιθέτρια με αρχικά Μ.Ν. για σεξουαλική παρενόχληση.

Στις τρεις γνωστές ηθοποιούς προστέθηκαν οι συνάδελφοί τους με αρχικά Λ.Μ. και Α.Μ. που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση, καθώς και μία μαθήτριά του με τα αρχικά Μ.Θ. Οι σοβαρότερες καταγγελίες εναντίον του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη είναι από την ηθοποιό Κ.Ο. για βιασμό, καθώς και από μία πάρα πολύ γνωστή ηθοποιό με τα αρχικά Α.Γ. που τον καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού τον Αύγουστο του 2014. Μια υπόθεση που δεν έχει παραγραφεί.

54 μάρτυρες υπεράσπισης έχει συγκεντρώσει ο γνωστός κωμικός ηθοποιός και σκηνοθέτης που κατηγορείται, και ο οποίος ετοιμάζει υπόμνημα για το πειθαρχικό του Σωματείου Ηθοποιών.

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού του Σ.Ε.Η., Πασχάλης Τσαρούχας θα είναι και αύριο στον εισαγγελέα με νέο φάκελο που δεν θα αφορά μόνο στην υπόθεση του Λιγνάδη, αλλά και στην υπόθεση άλλων ηθοποιών. Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Υπάρχουν καταγγελίες που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Γνωρίζω για πολύ γνωστό σκηνοθέτη που κατηγορείται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και ακόμα δεν έχουμε δει το όνομά του. Αναφορικά με τον ηθοποιό που έχουν καταγγείλλει η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη, από τις 19 καταγγελίες που υπήρχαν μέχρι πρόσφατα, σήμερα έχουμε 22».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.