Κρήτη: Άμεση κινητοποίηση του Λιμενικού για την διάσωση ηλικιωμένου (βίντεο)

Κρήτη: Άμεση κινητοποίηση του Λιμενικού για την διάσωση ηλικιωμένου (βίντεο)

Ένας ηλικιωμένος 70 ετών βρέθηκε στο νερό στη θάλασσα περιοχή Σφαγεία, της Ν. Αλικαρνασού, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr ο άνθρωπος βρισκόταν στη θάλασσα και σε απόσταση περίπου 30 με 50 μέτρα από την ακτή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 2 περιπολικά από τη στεριά, ενώ ταυτόχρονα απέπλευσε και πλωτό σκάφος του Λιμενικού και ενεργοποιήθηκε βοηθητικά και η πλοηγίδα.

Με τη συνδρομή ιδιώτη που κολύμπησε ως το σημείο, ο άνθρωπος βρεθηκε και παρελήφθη – καλά στην υγεία του – από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Τα αίτια της πτώσης του ηλικιωμένου στο νερό δεν είναι ακόμα γνωστά.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος λίγη ώρα νωρίτερα έκανε περίπατο μαζί με την σύζυγό του στο σημείο, όταν τελικά εκείνος κουράστηκε, ένιωσε μια αδιαθεσία και ζήτησε από την σύζυγό του να γυρίσει στο σπίτι να φέρει το αυτοκίνητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα αποχώρησε, ενώ λίγο αργότερα ένας περαστικός κάλεσε το Λιμενικό Σώμα, ενημερώνοντας για τον εντοπισμό του άνδρα στη θάλασσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.