ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βόλος: Άγρια δολοφονία στη Μακρινίτσα: Δύο νεκρά αδέρφια – Συνελήφθη ο δράστης (βίντεο) (upd)

Βόλος: Άγρια δολοφονία στη Μακρινίτσα: Δύο νεκρά αδέρφια – Συνελήφθη ο δράστης (βίντεο) (upd)

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη πριν από λίγη ώρα ο δράστης του διπλού φονικού, που σκόρπισε το πένθος στην τοπική κοινωνία της Μακρινίτσας.

Ο δράστης εντοπίστηκε, ύστερα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ και η Ασφάλεια του Βόλου, κοντά στην Περιφερειακή οδό.

O νεαρός άνδρας από τον Βόλο, μετέβη με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της πρώην συζύγου του και του αδερφού της και τους μαχαίρωσε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας (πρώην σύζυγος της νεαρής γυναίκας και πατέρας του ανήλικου παιδιού της) , μπήκε στο σπίτι και τους κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές


Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Μακρινίτσας, καθώς άγνωστος μαχαίρωσε δύο αδέρφια ηλικίας 25 – 30 ετών και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα έγινε στις 8 το βράδυ. Ο δράστης μπήκε σε σπίτι που βρίσκονταν τα δύο αδέλφια, άνδρας και γυναίκα και τους κατάφερε μαχαιριές, με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο ο αδερφός ενώ η αδερφή του χαροπαλεύει -κάποια τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι νεκρή.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας, που ήταν πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας και το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν με τον αδελφό της και, άγνωστο για ποιο λόγο και κάτω από ποιες συνθήκες, άρχισε να τους μαχαιρώνει με μανία.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο δράστης διέφυγε από το σπίτι και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει, ενώ οι σοροί των δύο θυμάτων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.