ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρίκαλα: Καλλιεργητής κάνναβης χρησιμοποιούσε θαμνώδη έκταση ως καμουφλάζ

Τρίκαλα: Καλλιεργητής κάνναβης χρησιμοποιούσε θαμνώδη έκταση ως καμουφλάζ

Χειροπέδες σε έναν Έλληνα στα Τρίκαλα πέρασαν οι αστυνομικοί, καθώς πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να καλλιεργεί ένα μεγάλο φυτώριο κάνναβης, το οποίο έκρυβε μέσα σε θαμνώδη έκταση.

Στον χώρο της καλλιέργειας, βρέθηκαν 75 νεαρά δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 20 εκατοστών, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με δύο πλαστικά δοχεία και ένα ποτιστήρι. Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Τρίτη χασισοφυτεία στη Ηλεία σε τρεις ημέρες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Φουντώνει» η χασισοκαλλιέργεια στην Ηλεία, όπου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας πέρασαν χειροπέδες σε έναν κάτοικο περιοχής της Αμαλιάδας, όταν τον έπιασαν να καλλιεργεί 27 δενδρύλλια κάνναβης σε ισάριθμα γλαστράκια στην αυλή της κατοικίας του. Ο δράστης συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. Τις δυο προηγούμενες ημέρες είχαν συλληφθεί άλλοι δυο χασισοκαλλιεργητές, ένας στην Αμαλιάδα με 50 δενδρύλλια και ένας στην Αρχαία Ολυμπία με άλλα 44!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.