ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πιερία: Συνελήφθη διευθυντής Δημοτικού σχολείου – Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης!

Πιερία: Συνελήφθη διευθυντής Δημοτικού σχολείου – Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης!

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε ακόμη μία είδηση για σεξουαλική κακοποίησης ανήλικης, η οποία μάλιστα έγινε από εκπαιδευτικό.

Ειδικότερα, οι Αρχές της Πιερίας, πέρασαν χειροπέδες σε έναν διευθυντή Δημοτικού σχολείου ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης, πριν 14 χρόνια.

Η κοπέλα που είναι σήμερα 28 χρονών έκανε μήνυση στον εκπαιδευτικό, ενώ κατά την διάρκεια έρευνας στο σπίτι του βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους στο οποίο απεικονίζεται και η καταγγέλλουσα.

Εις βάρος του 60χρονου ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 28χρονη σήμερα καταγγέλλουσα μήνυσε τον εκπαιδευτικό ο οποίος είναι συγγενής της, εξ αγχιστείας, αναφέροντας ότι την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά όταν η ίδια ήταν 14 χρονών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.