ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σεξουαλική παρενόχληση στη Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο 22χρονος δράστης (βίντεο-φωτο)

Σεξουαλική παρενόχληση στη Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο 22χρονος δράστης (βίντεο-φωτο)

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 22χρονος ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης ακολουθούσε μια νεαρή κοπέλα στο σπίτι της στη νέα Σμύρνη επιδεικνύοντας το μοριό του.

Η βασική κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα θύματά του τον έχουν αναγνωρίσει και έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία η συμμέτοχη του σε τουλάχιστον τέσσερις ακόμα περιπτώσεις, στην Ακρόπολη, στη Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο και την Καλλιθέα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=BGpKho8162M&feature=emb_title

Πρόκειται για σπουδαστή μηχανολόγων – μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας, ο οποίος έκανε το πρώτο ταυτοποιημένο χτύπημα στις 25 Μαρτίου το 2020, το δεύτερο στις 6 Αυγούστου στην Ακρόπολη, το τρίτο στις 13 Αυγούστου στο Παλαιό Φάληρο και το τέταρτο στις 18 Σεπτεμβρίου στη Νέα Σμύρνη.

Η Ασφάλεια οδηγήθηκε στη σύλληψη του, χάρη στην έγκαιρη αντίδραση της νεαρής, η οποία παράλληλα με την καταγγελία της στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης, κοινοποίησε στο Facebook το οπτικό υλικό από την Καμερα της πολυκατοικίας, όπου διακρίνεται καθαρά ο κατηγορούμενος την ώρα που την πλησίαζε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατέσχεσαν το κινητό του σάτυρου και το λαπ τοπ του και ερευνούν το ενδεχόμενο να εντόπιζε ακόμη και μέσω facebook και instagram τα θύματα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.