ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Σμύρνη – Υπόθεση 22χρονου: Τον αναγνώρισε νεαρή από την Κύπρο – «Αυτοϊκανοποιήθηκε πάνω μου σε στάση λεωφορείου»

Ν.Σμύρνη – Υπόθεση 22χρονου: Τον αναγνώρισε νεαρή από την Κύπρο – «Αυτοϊκανοποιήθηκε πάνω μου σε στάση λεωφορείου»

Μια νεαρή κοπέλα από την Κύπρο, στέλνοντας ένα e-mail προς τις αστυνομικές αρχές της χώρας μας κατήγγειλε εχθές τον 22χρονο που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη, για σεξουαλική παρενόχληση.

Ακολουθεί μέρος της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, που βρίσκεται στα χέρια των αρχών:

«Στις 25 Μαρτίου του 2020, ώρα 6 και μισή το πρωί πήγαινα στη δουλειά μου. Ήμουν στη στάση του λεωφορείου στην Καλλιθέα. Σε έναν πολύ κεντρικό δρόμο. Αισθάνθηκα κάποιον να βρίσκεται από πίσω μου και άκουσα έναν θόρυβο. Γύρισα και τον είδα.

Είχε ήδη ολοκληρώσει την πράξη του, πάνω στα ρούχα μου. Πάγωσα. Δεν ταράχτηκε καθόλου. Με κοίταξε με ένα παγωμένο βλέμμα και απομακρύνθηκε. Σηκώθηκα και έφυγα τρομοκρατημένη. Δεν ειδοποίησα την αστυνομία. Όταν τον είδα στο βίντεο τον αναγνώρισα».

Η 28χρονη είναι ελληνικής καταγωγής. Αν και κάλεσε περιπολικό στο σημείο δεν μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να υποβάλει μήνυση κατά αγνώστου. Τους τελευταίους μήνες ζει και εργάζεται στην Κύπρο και προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της από την τραυματική εμπειρία. Επικοινώνησε με τις αρχές γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Νέα Σμύρνη: Στο κρατητήριο πέρασε τη νύχτα ο 22χρονος – Δικάζεται τη Δευτέρα

Ο 22χρονος πέρασε τη χθεσινή νύχτα στα κρατητήρια, καθώς θα κρατηθεί έως ότου οδηγηθεί ξανά την ερχόμενη Δευτέρα στο δικαστήριο. Ο νεαρός, που κατηγορείται για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος νεαρής στη Νέα Σμύρνη αλλά και άλλων γυναικών, ζήτησε και έλαβε τριήμερη προθεσμία από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αντιμετωπίζει την πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, θα κρατηθεί έως ότου οδηγηθεί ξανά την ερχόμενη Δευτέρα στο δικαστήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.