ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μυτιλήνη: Συνελήφθη ο δράστης που μαχαίρωσε 55χρονο για έναν τράγο

Μυτιλήνη: Συνελήφθη ο δράστης που μαχαίρωσε 55χρονο για έναν τράγο

Συνελήφθη ο 67χρονος δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 54χρονου στην Καλλονή της Λέσβου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 9 Μαϊου.

Ο 54χρονος, ο οποίος δέχθηκε χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, παραμένει νοσηλευόμενος σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Η συμπλοκή είχε ασήμαντη αφορμή, καθώς ένα ζώο του θύματος μπήκε στο κτήμα του δράστη προκαλώντας υλικές ζημιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, ενώ σε βάρος του 67χρονου σχηματίστηκε κακουργηματικής φύσεως ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.