ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Ανδρας που είχε διαπράξει ληστεία πριν… 25 χρόνια παραδόθηκε στις αρχές κι επέστρεψε τα χρήματα

Κρήτη: Ανδρας που είχε διαπράξει ληστεία πριν… 25 χρόνια παραδόθηκε στις αρχές κι επέστρεψε τα χρήματα

Άντρας παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε ληστεία τράπεζας που είχε διαπράξει πριν… 25 χρόνια.

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί στην Κρήτη, όταν 48χρονος άντρας τους είπε πως πριν από χρόνια είχε ληστέψει τράπεζα στην Αλικαρνασσό και τώρα ήθελε να… επιστρέψει τα χρήματα που είχε κλέψει.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο 48χρονος υποστήριξε πως είχε αποσπάσει από την ταμία της τράπεζας 450.000 δραχμές και ένιωσε 25 χρόνια μετά πως ήρθε η ώρα να ζητήσει συγνώμη. Γι αυτό τον λόγο επέστρεψε 1.330 ευρώ.

Περιέγραψε μάλιστα λεπτομέρειες για το πώς διέπραξε τη ληστεία, ισχυριζόμενος ότι ήταν μόνος του. Έδωσε στην ταμία ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι έφερε πάνω του πιστόλι και υπό την απειλή αυτή, κατάφερε να αποσπάσει τα χρήματα.

Ο λόγος που τον ώθησε να διαπράξει αυτή τη ληστεία ήταν ότι χρωστούσε, λόγω τζόγου…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ σε ό,τι αφορά τα χρήματα που παρέδωσε, θα κατατεθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.