ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λαμία: Πήρε τηλέφωνο για βόμβα αλλά… την «πάτησε»

Λαμία: Πήρε τηλέφωνο για βόμβα αλλά… την «πάτησε»

Ενας 46χρονος από κοντινή κοινότητα στην πόλη της Λαμίας, πήρε τηλέφωνο το βράδυ της Πέμπτης στο Κέντρο «100» και είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, όπως μεταδίδει το Lamiareport.gr, κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να ταυτοποιήσουν τον 46χρονο που τηλεφώνησε και έτσι το πρωί της επόμενης ημέρας δέχτηκε στο σπίτι την «επίσκεψη» των αστυνομικών οι οποίοι κατάφεραν να βρουν και το τηλέφωνο με το οποίο έγινε η κλήση – φάρσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 46χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.