ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δολοφονία στη Βάρη: Ο Τ.Μπερδέσης στην έκθεση της ΕΛ.ΑΣ με τους 500 μαφιόζους (βίντεο)

Δολοφονία στη Βάρη: Ο Τ.Μπερδέσης στην έκθεση της ΕΛ.ΑΣ με τους 500 μαφιόζους (βίντεο)

Το όνομα του 39χρονου πυγμάχου, Τάσου Μπερδέση που δολοφονήθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη, περιλαμβάνεται στον κατάλογο με τα 500 άτομα, που περιέχει η έκθεση του οργανωμένου εγκλήματος, η οποία παραδόθηκε στα χέρια του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, στην έκθεση της ΕΛ.ΑΣ γίνεται αναφορά από το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας στην υπόθεση του 2015, στην οποία είχε περιληφθεί και ο 39χρονος, καθώς είχαν προκύψει επαφές του με συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση.

Αν και για τη συγκεκριμένη υπόθεση ο 39χρονος είχε αθωωθεί, αποτελούσε πάντα ένα άτομο με ενδιαφέρον για τις αστυνομικές αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, 17 συμβόλαια θανάτου εκτελέστηκαν το 2017, ενώ σε 14 δολοφονίες χρησιμοποιήθηκε πολεμικό τυφέκιο καλάσνικοφ, που όπως φαίνεται τείνει να εξελιχθεί σε όπλο – «ταυτότητα» στα ξεκαθαρίσματα της μαφίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.