ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πυροβόλησαν και σκότωσαν γυναίκα έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα

Πυροβόλησαν και σκότωσαν γυναίκα έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα

Μία ακόμη δολοφονία λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες και μάλιστα αυτή τη φορά δεν φέρεται να συνδέεται με το χώρο της νύχτας.

Μία γυναίκα βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένη έξω από το σπίτι της στην Αγία Βάρβαρα Αττικής. Η 64χρονη εντοπίστηκε από περαστικούς που ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία.

Η γυναίκα δέχτηκε πυροβολισμούς με όπλο μικρού διαμετρήματος σε κεφάλι, λαιμό και στήθος. Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή έκαναν λόγο για πυροβολισμούς που ακούστηκαν γύρω στις 20:00 το βράδυ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και η αστυνομία και παρέλαβε την 64χρονη γυναίκα. Το ασθενοφόρο τη μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και κατέληξε. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 64χρονη ήταν διαζευγμένη και έχει μια κόρη, ενώ όλο το βράδυ οι αρχές έψαχναν τον 75χρονο σύζυγο της.

Οι αρχές κάνουν λόγο για δολοφονία χωρίς ακόμα να έχουν εικόνα για το ποιος μπορεί να είναι ο δράστης.

Η οδός Αιόλου και Πραξιτέλους στην Αγία Βαρβάρα όπου έγινε το έγκλημα αποκλείστηκε από την Αστυνομία και από σήμερα θα αρχίσει να παίρνει καταθέσεις από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Οι πρώτες εκτιμήσεις

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών της υποδιεύθυνσης Δυτικής Αττικής που έχουν αναλάβει είναι πως ίσως να πρόκειται για έγκλημα με κίνητρο οικογενειακές ή και οικονομικές διαφορές.

Για την ώρα, οι έρευνες στρέφονται σε πρόσωπα από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, που φέρεται να είχε και οικονομικές διαφορές με συγγενικό άτομο.

Φως αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις ανθρώπων που γνώριζαν την 64χρονη, όπως οι κόρες της και ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.