Αγία Μαρίνα: Αυτοί είναι οι δυο Πακιστανοί που έγδυσαν την 25χρονη Ελληνίδα και αποπειράθηκαν να την βιάσουν

Αγία Μαρίνα: Αυτοί είναι οι  δυο Πακιστανοί  που έγδυσαν την 25χρονη Ελληνίδα και αποπειράθηκαν να την βιάσουν

Ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά των δύο Πακιστανών, που έλαβαν μέρος στην επίθεση σε 25χρονη λουόμενη στην Αγία Μαρίνα.

Συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι έξω από την πλαζ της επιτέθηκε έξι άτομα, της αφαίρεσαν την μπλούζα και παράλληλα την βιντεοσκοπούσαν και μετέδιδαν ζωντανά το περιεχόμενο στο Διαδίκτυο.

Οι δυο αλλοδαποί που συνελήφθησαν μετά την καταγγελία της 25χρονης οδηγήθηκαν στην εισαγγελία, η οποία και άσκησε τη δίωξη σε βάρος τους για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο Διαδίκτυο. Κατόπιν οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δύο άνδρες που συνελήφθηκαν δεν ήταν εκείνοι που της επιτέθηκαν. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα ανέφερε στις αστυνομικές αρχές πως και οι δυο συλληφθέντες παρακολουθούσαν και δεν της επιτεθήκαν, ούτε ήταν αυτοί που την βιντεοσκόπησαν.

Για την υπόθεση οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, η 25χρονη γυναίκα είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα μαζί με τον σύζυγό της, που είναι Πακιστανός, και φεύγοντας εκείνη προχώρησε προς το πάρκινγκ, ενώ εκείνος πήγε να πάρει κάτι από το περίπτερο. Τότε και ενώ περίμενε μόνη της στον χώρο στάθμευσης, την περικύκλωσαν έξι άτομα πακιστανικής καταγωγής και επιχείρησαν να τη βιάσουν, τραβώντας μαλιστα με κινητό, το σκηνικό της φρίκης και αναμεταδίδοντάς το σε live streaming που διοχέτευαν σε άγνωστη σελίδα! Η κοπέλα με σκισμένα ρούχα έβαλε τις φωνές και κατάφερε τελευταία στιγμή να γλιτώσει απο τα νύχια των αρπακτικών, κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Κορωπίου.

Mιαμιση ώρα αργότερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δυο Πακιστανοί “πρόσφυγες” ηλικίας 36 και 20 ετών που μάλιστα ήταν παράνομα στη χώρα, καθώς στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερεις ομοεθνείς τους, μέλη της ίδιας ομάδας που έστησαν την κτηνωδία σε βάρος της 25χρονης κοπέλας από το Αιγάλεω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.