ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γεμίζει με… λεωφορεία με παράνομους μετανάστες η Αθήνα την Πέμπτη: Φοβούνται απελάσεις στην Τουρκία

Γεμίζει με… λεωφορεία με παράνομους μετανάστες η Αθήνα την Πέμπτη: Φοβούνται απελάσεις στην Τουρκία

Με παράνομους μετανάστες θα γεμίσει η Αθήνα την Πέμπτη, καθώς έχουν ναυλωθεί μέχρι και λεωφορεία για την μεταφορά τους.

Στους κύκλους των αλλοδαπών υπάρχει αναβρασμός, καθώς φαίνεται να έχουν πειστεί πως οι υπουργοί Μηταράκης-Χρυσοχοΐδης ετοιμάζουν μαζικές συλλήψεις «προσφύγων» και απελάσεις στην Τουρκία και για αυτό πρέπει όλοι οι παράνομοι μετανάστες που διαβιούν στην χώρα μας να βγουν στους δρόμους μεθαύριο. Μάλιστα έχουν προγραμματίσει και λεωφορεία από διάφορα μέρη της πρωτεύουσας για να μεταφέρουν τους διαδηλωτές-μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας.

Το ραντεβού είναι την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 11πμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος και η προσυγκέντρωση στο Υπουργείο Εργασίας στις 10.30πμ

Μετανάστες και αλληλέγγυοι επικαλούνται ανακοίνωση του υπουργού Μετανάστευσης Ν.Μηταράκη ότι «πρόσφυγες» από την Συρία, το Αφγανιστάν, την Σομαλία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές θα αντιμετωπίζουν κλειστή πόρτα στην υπηρεσία Ασύλου.

Το δε περιβόητο ΚΕΕΡΦΑ διαμηνύει πως:

«Η κυβέρνηση στριμωγμένη από την οργή της εργατικής τάξης που προκαλεί ο αντεργατικός νόμος Χατζηδάκη, τα μέτρα Κεραμέως, η διαχείριση της πανδημίας με την εκατόμβη των νεκρών, οι επιδρομές του Χρυσοχοίδη στα πανεπιστήμια και τις γειτονιές παίζει το χαρτί του ρατσισμού για να αποπροσανατολίσει από τις δικές της ευθύνες. Η πολιτική της στρώνει το δρόμο για να να σηκώσουν ξανά κεφάλι οι φασίστες μετά την συντριβή της Χρυσής Αυγής».

«Διεκδικούμε άσυλο, χαρτιά, σύνορα ανοιχτά και να κλείσουν τώρα όλα τα στρατόπεδα θανάτου των προσφύγων. Να μπει τέλος στην εγκαθίδρυση του ρατσιστικού απαρτχάιντ σε βάρος των προσφύγων. Οι ζωές των προσφύγων μετράνε!» αναφέρει η Κίνηση ενάντια στον ρατσισμό.

Μάλιστα, όπως προαναφέραμε, το KEEΡΦA μαζί με τις διοικήσεις των κοινοτήτων βάζει λεωφορεία για τη μεταφορά των παράνομων μεταναστών από περιοχές σε όλο το λεκανοπέδιο, όπως Ελληνικό, Ν. Σμύρνη, Πειραιάς, Νίκαια, Ίλιον, Περιστέρι, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Μαρούσι, Νέα Ιωνία και αλλού..

Στην διαδήλωση θα συμμετάσχουν η Κοινότητα Πακιστάν της Ελλάδας UNITY, αυτή του Μπαγκλαντές, η Κοινότητα Καμερούν, κουρδικές και τουρκικές αριστερές και επαναστατικές οργανώσεις, αλλοδαποί από Συρία, Ιράκ, Αλγερία, Μαρόκο και αλλού…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.