ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δολοφονία συζύγου του Ν.Κορφιάτη – Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα Αθηνών οι επτά συλληφθέντες (φώτο)

Δολοφονία συζύγου του Ν.Κορφιάτη – Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα Αθηνών οι επτά συλληφθέντες (φώτο)

Στον εισαγγελέα Αθηνών έφτασαν σήμερα Τετάρτη 9 Ιουνίου και συγκεκριμένα λίγο μετά το μεσημέρι οι επτά συλληφθέντες οι οποίοι κατηγορούνται για την δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη, Χριστίνας Κλουτσινιώτη, πριν από ένα χρόνο στην Ζάκυνθο.

Ανάμεσα στους επτά συλληφθέντες είναι ένας αστυνομικός, δύο σωματοφύλακες γνωστού εφοπλιστή και άλλα άτομα τα οποία είχαν είτε περιφερειακό ρόλο είτε συμμετείχαν ενεργά στην πραγματοποίηση της μαφιόζικη εκτέλεσης.

Τα έμπειρα στελέχη της αστυνομίας, από την κεντρική διοίκηση, λειτουργώντας υπό άκρα μυστικότητα, αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους κατάφεραν τελικά να προχωρήσουν σε αυτές τις συλλήψεις μετά από επιχειρήσεις που έγιναν σε όλο το νησί.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν, μέσα στη νύχτα, με σκάφος του λιμενικού στην Κυλλήνη και από εκεί κατευθείαν στη ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται πως μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε το βράδυ της Δευτέρας στη Ζάκυνθο και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη έξι ατόμων για τη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη.

​​​​​​​Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έκαναν τρεις συλλήψεις στη Ζάκυνθο, μία στον Πύργο και δύο στην Αθήνα, ενώ αναζητούνται ακόμα τρία άτομα. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ένας σωματοφύλακας εφοπλιστή και ένας πρώην αστυνομικός που αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

Οι συλλήψεις προέκυψαν από την αρχική κατάθεση που είχε δώσει ο Κορφιάτης στην οποία είχε περιγράψει πώς έγινε η δολοφονία της συζύγου του και ποιοι κρύβονται από πίσω. Ετσι κατάφεραν και οι αστυνομικοί να φτάσουν στα ίχνη τους και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες πρόκειται για μία συμμορία που του νησιού, τα άτομα της οποίας ασχολούνται με το εμπόριο ναρκωτικών και με την προστασία μαγαζιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.