ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μάχη» να μη χάσει το πόδι του δίνει ο 23χρονος που τραυματίστηκε σε «κορωνοπάρτι» στο ΑΠΘ (βίντεο)

«Μάχη» να μη χάσει το πόδι του δίνει ο 23χρονος που τραυματίστηκε σε «κορωνοπάρτι» στο ΑΠΘ (βίντεο)

Για να μην χάσει το πόδι του «παλεύει» ο 23χρονος που τραυματίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιουνίου σε «κορωνοπάρτι» μέσα στο ΑΠΘ όταν νεαρός έβαλε μπρος σκαπτικό μηχάνημα και τον πάτησε.

Ο νεαρός διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση αλλεπάλληλες εισαγγελικές παρεμβάσεις και η μητέρα δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

«Ο φίλος του – σε εισαγωγικά – βρήκε το σκαπτικό με τα κλειδιά επάνω, ανέβηκε, το έβαλε μπρος και τον πάτησε, τον πάτησε. Τον πάτησε η ερπύστρια. Όταν άκουσε τις τσιρίδες από τον πόνο γιατί το πολτοποιούσε το πόδι τότε κατάλαβα ότι πάτησε το παιδί μου και σταμάτησε. Η κατάσταση του ποδιού είναι σοβαρή. Είναι πολτοποιημένο το πόδι του από το μηρό μέχρι τη γάμπα κάτω», είπε στην ΕΡΤ.

Ο υπεύθυνος των έργων συνελήφθη και κλήθηκε να απαντήσει πώς οι νεαροί το έβαλαν μπροστά. «Δεν ήταν πάνω τα κλειδιά, τα είχαμε κρυμμένα σε ένα σημείο στο μηχάνημα» είπε.

Η μητέρα του 23χρονου τονίζει ότι οι γονείς παρακαλούν να φυλάσσεται το ΑΠΘ, ώστε να μη γίνονται «κορωνοπάρτι» στους χώρους του. Υποστήριξε ότι εάν υπήρχε φύλαξη το παιδί της δεν θα ήταν τώρα σοβαρά τραυματισμένο, με τον φόβο να του κόψουν το πόδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.