ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πετράλωνα – Βιασμός 50χρονης: Ξεσπά η μητέρα του καταζητούμενου – «Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο πια» (βίντεο)

Πετράλωνα – Βιασμός 50χρονης: Ξεσπά η μητέρα του καταζητούμενου – «Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο πια» (βίντεο)

Η μητέρα του καταζητούμενου για τον βιασμό και άγριο ξυλοδαρμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα,λ κατά τη διάρκεια δηλώσεών της εξέφρασε το σοκ που νιώθει, αλλά και την ντροπή για τις πράξεις του γιου της.

«Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο πια» τόνισε η γυναίκα, μιλώντας στον Alpha και επεσήμανε πως «ντρέπομαι και είμαι μία ταλαιπωρημένη γυναίκα που δουλεύω να πληρώσω το ψωμί μου, να είμαι εντάξει, σωστή. Με ξέρουν όλοι εδώ».

Όπως ενημέρωσε ο γιος της έμενε μόνος του στο σπίτι στα Πετράλωνα καθώς εκείνη εργάζεται ως οικιακή βοηθός σε μία ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ αντιμετωπίζει και σοβαρά προβλήματα υγείας καθώς έχει υποβληθεί σε χημειοθεραπείες και παίρνει βαριά φαρμακευτική αγωγή.

«Είμαι ένας φτωχός άνθρωπος από χωριό, που δεν το περίμενα. Δεν μπορώ, δεν αισθάνομαι καλά. Ψυχολογικά έχω τρελαθεί» τόνισε η μητέρα του δράστη.

Όπως σημείωσε, έχει δώσει κατάθεση στις Αρχές και έχει δώσει όσα τα στοιχεία του γιου της, που είχε αποφυλακιστεί μετά από καταδίκη για άλλη υπόθεση βιασμού.

Παράλληλα, η ίδια τόνισε πως ο γιος της είχε πει πως το τελευταίο διάστημα «μου είπε ότι το μυαλό του δεν είναι καλά. Θέλει δουλειά, θέλει λεφτά, θέλει να πάει να δουλέψει, δεν μπορεί ούτε να κοιμηθεί. Κάτι έχει πάθει το μυαλό, απλά δεν μπόρεσα να τον πάω στο γιατρό».

Όταν μάλιστα του είπε ότι πρέπει να πάει σε κάποιον ψυχίατρο, ο ίδιος της απάντησε: «Εσύ είσαι τρελή, είσαι για γιατρό».

Καταλήγοντας επεσήμανε πως προσπαθεί να τον βρει, τηλεφωνώντας του, ωστόσο δεν απαντάει στο τηλέφωνό του.

Τα πρώτα λόγια του θύματος

Το θύμα της επίθεσης έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και στις πρώτες τις δηλώσεις, αναφέρθηκε καρέ-καρέ στο πώς την άρπαξε ο δράστης, ο οποίος παραμένει άφαντος.

«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο, δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα στο ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος πίσω. Όπως καταλαβαίνετε, σε τέτοιες στιγμές δεν είναι εύκολο να δεις το πρόσωπο. Έκανε τα πάντα, για πολλές ώρες. Θέλω να το ξεχάσω, ήδη είμαι με ψυχολόγους» σημείωσε στο ίδιο μέσο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.