Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια απολογία του Μ.Αναγνωστόπουλου – Αναμένεται η ποινική του μεταχείριση

Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια απολογία του Μ.Αναγνωστόπουλου – Αναμένεται η ποινική του μεταχείριση

Ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης 22 Ιουνίου, η απολογία του 33χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Αυτή την ώρα μελετά ο εισαγγελέας τη δικογραφία και στη συνέχεια θα προσέλθει ενώπιόν του ο κατηγορούμενος. Ακολούθως, ανακριτής και εισαγγελέας θα διασκεφθούν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης, 22.06.2021 στην Ευελπίδων υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με πολλούς να τον αποδοκιμάζουν με κάποια «γαλλικά».

Η απολογία του καθυστέρησε καθώς προσκομίστηκαν κάποια νέα στοιχεία ενώπιον της Δικαιοσύνης (από τα εγκληματολογικά εργαστήρια) και ο δικηγόρος του ζήτησε χρόνο για να τα εξετάσει πριν την απολογία.

Το πιο πιθανό, είναι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ όλο το… ζουμί είναι στην προσπάθειά του να αποδείξει πως ό, τι έγινε στην μεζονέτα της φρίκης, στα Γλυκά Νερά, δεν ήταν προμελετημένο, αλλά έγινε εν βρασμώ ψυχής.

Δολοφονία, «θέατρο», ομολογία και τώρα… Δικαιοσύνη

Θυμίζουμε εδώ πως ο 33χρονος κατηγορείται για δύο κακουργήματα:

  • Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
  • Θανάτωση ζώου

Επίσης κατηγορείται και για δύο πλημμελήματα:

  • Ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση
  • Ψευδή καταγγελία στις αρχές.

Παρά το γεγονός ότι για 37 ημέρες επιχείρησε να παραπλανήσει όχι μόνο τις αστυνομικές αρχές αλλά και όλη τη χώρα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τώρα, δηλώνει, μέσω των συνηγόρων του μετανιωμένος και ζητά συγνώμη για την πράξη του, και αυτή την στάση αναμένεται να τηρήσει και σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.