Ρόδος: Βίασε τη γυναίκα του και την απείλησε: «Θα σε σκοτώσω όπως ο πιλότος την Καρολάιν»

Ρόδος: Βίασε τη γυναίκα του και την απείλησε: «Θα σε σκοτώσω όπως ο πιλότος την Καρολάιν»

Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση ότι ένας 39χρονος Αλβανός βίασε την συζυγό του και απείλησε να την σκοτώσει μιμούμενος τον Αναγνωστόπουλο που δολοφόνησε την 20χρονη γυναίκα και μητέρα του παιδιού του Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η 27χρονη που έχει δύο ανήλικα παιδιά με τον 39χρονο και μένει στη Ρόδο, κατήγγειλε στην αστυνομία τον βιασμό και την κακοποίηση της, όπως και άλλα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που υπέστη στα χέρια του συζύγου της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 27χρονης, ο σύζυγός της την προσέγγισε με ερωτική διάθεση και όταν εκείνη αρνήθηκε όντας κουρασμένη από την δουλειά, εκείνος της έσκισε τα ρούχα, την χτύπησε και την βίασε. Μάλιστα όπως κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα, ο 39χρονος της είπε «εσύ είσαι γυναίκα μου και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω» ενώ στη συνέχεια την απείλησε: «Θα σε σκοτώσω όπως έκανε ο πιλότος στη γυναίκα του».

Η 27χρονη απευθύνθηκε στις αρχές, σύμφωνα με την dimokratiki.gr και άνδρες της αστυνομίας προσήγαγαν τον σύζυγό της έξω από το σπίτι τους,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο έξω από την οικία του και τον προσήγαγαν, ενώ κατάσχεσαν την πιτζάμα της συζύγου του. Ο κατηγορούμενος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για παρεξήγηση και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες της συζύγου του. Ο 39χρονος απολογείται σήμερα ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.