ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κόρινθος: «Δίδυμο» τσαντάκηδων χτύπησε δύο φορές σε λίγα λεπτά!

Κόρινθος: «Δίδυμο» τσαντάκηδων χτύπησε δύο φορές σε λίγα λεπτά!

Μέσα σε λίγα λεπτά, έπεσαν θύματα δυο νεαρών που τους άρπαξαν τις τσάντες δυο αλλοδαποί, μία 55χρονη και ένας 60χρονος, την ώρα που περπατούσαν ανυποψίαστοι στους δρόμους της Κορίνθου, το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με τις τσάντες, οι οποίες περιείχαν χρήματα, κάρτες τραπεζών, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, οι δυο 20χρονοι Έλληνες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθησαν, χωρίς να βρεθούν πάνω τους τα κλοπιμαία που ερευνάται πού τα έκρυψαν. Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

«Κυνηγοί» μετάλλων άδειασαν στάβλο στη Μεσσηνία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και αγροτικά εργαλεία άρπαξαν δυο νεαροί «κυνηγοί» μετάλλων από έναν στάβλο σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας στη Μεσσηνία, το μεσημέρι της Παρασκευής. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. το όχημα στο οποίο επέβαινε ένας 29χρονος Έλληνας και βρέθηκε σε αυτό μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Το όχημα του νεαρού κατασχέθηκε και ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ διερευνώνται τα στοιχεία του συνεργού του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.