ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί που βίαζαν την 19χρονη στα Πατήσια επί 3 μέρες – Δίωξη για 3 κακουργήματα (φώτο)

Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί που βίαζαν την 19χρονη στα Πατήσια επί 3 μέρες – Δίωξη για 3 κακουργήματα (φώτο)

Την απόλυτη φρίκη έζησε μία 19χρονη κοπέλα σε διαμέρισμα στα Πατήσια, εκεί που δύο Αλβανοί την κρατούσαν επί τρεις μέρες και την βίαζαν ομαδικά.

Προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη πήραν οι δύο Αλβανοί 21 και 20 ετών, που οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη μετά από καταγγελία για βιασμό και παράνομη κατακράτηση που έκανε 19χρονη κοπέλα.

Ο δικηγόρος των δύο ανδρών δεν θέλησε να προχωρήσει σε καμία δήλωση βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή.

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνολικά πέντε αδικήματα, τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

  • αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί το θύμα σε πράξεις
  • ομαδικό βιασμό
  • διάθεση ναρκωτικών από κοινού
  • απόπειρα διάθεσης ναρκωτικών από κοινού για ποσότητα που εξυπηρετεί τη χρήση του άλλου χωρίς αντίτιμο
  • κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών για ίδια χρήση

Μάλιστα, η 19χρονη φέρεται να ανακάλεσε μέρος από το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε στις αρχές και να προχώρησε σε νέα κατάθεση.

Τι είχε καταγγείλει η κοπέλα

Όπως κατήγγειλε η 19χρονη, μετά τον τριήμερο εγκλεισμό της σε διαμέρισμα στην οδό Πάτμου στα Πατήσια όπου και τη βίασαν, έφυγαν οι δύο νεαροί για διακοπές στη Μύκονο.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε από λιμενικούς σε άσχημη κατάσταση, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στο λιμάνι του Πειραιά εκεί όπου την εγκατέλειψαν οι δύο αλλοδαποί και μπήκαν στο πλοίο.

Σύμφωνα με την ίδια, είχε γνωρίσει τον έναν από τους δύο άντρες στο facebook και συνομιλούσαν συχνά. Την περασμένη Τετάρτη έκλεισαν ραντεβού για να τα πουν από κοντά και να βγουν για ένα ποτό.

Ωστόσο εκείνος την παρέσυρε στο διαμέρισμά του όπου βρισκόταν ένας ακόμη νεαρός όπου και παρέμειναν οι τρεις μέσα στο διαμέρισμα επί τρεις ολόκληρες ημέρες και τη βίαζαν. Της έδωσαν να πιει ένα ποτό, το οποίο πιθανότατα σύμφωνα με τους αστυνομικούς να περιείχε κάποια ναρκωτική ουσία καθώς όπως η ίδια έχει καταγγείλει ένιωσε μουδιασμένη και ζαλισμένη.

Μετά τις τρεις ημέρες, η νεαρή κοπέλα έφυγε μαζί τους με τον ηλεκτρικό από το σταθμό του Αγίου Νικολάου, έφτασαν στο λιμάνι του Πειραιά όπου και την εγκατέλειψαν για να φύγουν οι δύο 20χρονοι αλλοδαποί για διακοπές στη Μύκονο. Όμως οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνων, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Υποδιεύθυνση του νησιού και τους άνδρες του Λιμεναρχείου Μυκόνου, με οδηγό τις φωτό που τους έδωσε από το Facebook, μόλις οι δυο βιαστές αποβιβάστηκαν από το καράβι, όρμησαν πάνω τους και πριν προλάβουν να αντιδράσουν τους συνέλαβαν.

Δείτε φωτογραφίες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.