ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συγκλονίζει η 25χρονη έγκυος που βιάστηκε ομαδικά από αλλοδαπούς – «Έχουν μείνει τα πρόσωπά τους χαραγμένα»

Συγκλονίζει η 25χρονη έγκυος που βιάστηκε ομαδικά από αλλοδαπούς – «Έχουν μείνει τα πρόσωπά τους χαραγμένα»

H 25χρονη έγκυος η οποία πριν από μερικές ημέρες, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στον Άγιο Παντελεήμονα, συγκλονίζει με την εξομολόγησή της σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Ήταν Τρίτη 22 Ιουνίου όταν πήγα στην Ομόνοια να φτιάξω το κινητό μου και μετά να πάρω το τρένο για τα Κάτω Πετράλωνα. Μόλις βγήκα από το μαγαζί, εκεί σε ένα στενό, βρέθηκε ένας Αφγανός και με κακοποίησε σεξουαλικά σε ένα παρκάκι. Δεν υπήρχαν άνθρωποι, δεν υπήρχε τίποτα» δήλωσε συγκλονισμένη η 25χρονη.

Στη συνέχεια, περιέγραψε: «Μόλις με άφησε, ρώτησα αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ για το που βρίσκεται το τμήμα, πήγα στο Α.Τ Ομονοίας να καταθέσω. Πρέπει να σας πω ότι είμαι τριών μηνών έγκυος.

Στη συνέχεια πήγα να πάρω ταξί, με ακολούθησαν τρεις πακιστανοί. Τότε είπα στον ταξιτζή να μην τους βάλει μέσα. Μπήκαν οι δύο μέσα. Εκεί άρχισε ο εφιάλτης της ζωής μου. Όταν βγήκαμε, με άρπαξε ο ένας και μετά με βίασαν δύο άτομα. Ο ένας κράταγε τσίλιες και ο άλλος με κρατούσε από τον λαιμό, μάλλον για να με πνίξει. Μία κυρία άκουσε τις φωνές μου και ήρθε και κατέθεσε στο τμήμα. Με βίασαν οι δύο. Τους έλεγα ότι είμαι έγκυος, δεν τους ένοιαξε καν».

Σε άλλο σημείο της εξομολόγησής της, η 25χρονη έγκυος παραδέχτηκε:

«Έχουν μείνει τα πρόσωπά τους χαραγμένα. Παθαίνω ψυχολογικό σοκ τα βράδια. Με πιάνουν κρίσεις. Είναι εφιαλτικό. Να μην το περάσει καμία άλλη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.