ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Κούγιας στην κροατική τηλεόραση: «Σε αυτή την υπόθεση δεν υπάρχουν στοιχεία παρά μόνο κάποια βίντεο»

Ο ποινικολόγος, έχει αναλάβει την υπεράσπιση ενός εκ των συλληφθέντων για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ

Α.Κούγιας στην κροατική τηλεόραση: «Σε αυτή την υπόθεση δεν υπάρχουν στοιχεία παρά μόνο κάποια βίντεο»

Μια δήλωση του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια φιλοξενήθηκε στο κροατικό τηλεοπτικό σταθμό Vijesti Nova TV.

Ο Έλληνας ποινικολόγος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση ενός εκ των συλληφθέντων, ρωτήθηκε αν ο πελάτης του κατηγορείται για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

«Ναι..», ήταν η μονολεκτική του απάντηση, ωστόσο τα όσα είπε στη συνέχεια έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

«Κατά την άποψη μου σ’ αυτήν την υπόθεση δεν υπάρχουν στοιχεία! Υπάρχουν μόνο βίντεο από κάποιες κάμερες και τίποτα άλλο. Είναι μια δύσκολη υπόθεση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προφανέστατα δεν ήταν τυχαία η επιλογή των Κροατών να ξεκινήσουν το δελτίο με την συγκεκριμένη συνέντευξη, ενώ στην συνέχεια ο Τσέπατ αναφέρθθηκε στη συνέχεια στην ένταση που επικράτησε νωρίς το μεσημέρι έξω από τα δικαστήρια με τους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά και στην πορεία της απολογίας των συλληφθέντων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.