ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Α.Λύτρας για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό: «Θα αποδειχθεί ότι οι συλληφθέντες είχαν εμπλοκή και με άλλα ανήλικα»

«Δυστυχώς σε αυτή την υπόθεση το βαρέλι δεν έχει πάτο»

Α.Λύτρας για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό: «Θα αποδειχθεί ότι οι συλληφθέντες είχαν εμπλοκή και με άλλα ανήλικα»

Στις εξελίξεις στην φρικιαστική υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό αναφέρθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού, Απόστολος Λύτρας.

Όπως έγινε γνωστό χθες έγιναν επτά νέες συλλήψεις. Ανάμεσα στους 7 που συνελήφθησαν σήμερα, οι δύο είναι Έλληνες, πατέρας και γιος, 48 και 20 ετών, οι οποίοι φέρονται να ξεσπούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους στο παιδικό κορμί της 12χρονης.

Οι υπόλοιποι είναι αλλοδαποί, δύο Πακιστανοί ηλικίας 36 και 52 ετών, δύο Μπαγκλαντεσιανοί 28 και 44 ετών και ένας Αλβανός 47 ετών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε πορνογραφικό βίντεο με το ανήλικο κορίτσι. Όλοι τους κατηγορούνται ότι βίασαν το παιδί έναντι αμοιβής.

«Δυστυχώς σε αυτή την υπόθεση το βαρέλι δεν έχει πάτο», είπε ο κ. Λύτρας στο Action24.

Kαι πρόσθεσε, σοκάροντας τους πάντες:

«Σίγουρα οι συγκεκριμένοι θα αποδειχθεί ότι έχουν εμπλοκή και με άλλα ανήλικα παιδιά εκτός από τη 12χρονη. Δεν ξυπνάει ξαφνικά ένας 50χρονος ή ένας 60χρονος και επιλέγει αυτό».

Επίσης, ο δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, έκανε για μια ακόμα φορά λόγο για μεγάλη και ακατανόητη καθυστέρηση στο στάδιο της ανάκρισης, επισημαίνοντας ότι η ανακρίτρια είχε απορρίψει το αίτημα του παιδιού να προβεί σε νέες καταθέσεις στοιχείων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πληροφορίες για εμπλοκή πολιτικών προσώπων, μέχρι στιγμής, γύρω από το θέμα επικρατεί «σιωπή».

Ο κ. Λύτρας ανέφερε ακόμα ότι το κορίτσι έχει δώσει περιγραφές κι άλλων προσώπων αλλά μέχρι στιγμής είναι δύσκολο να γίνει η ταυτοποίησή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.