ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αδερφός του 68χρονου που βρέθηκε νεκρός στην Ηλεία: «Ήταν ψυχούλα – Ψάχνεις να βρεις τέτοιους ανθρώπους»

Άνοιχτο το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας - Το θύμα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι

Αδερφός του 68χρονου που βρέθηκε νεκρός στην Ηλεία: «Ήταν ψυχούλα – Ψάχνεις να βρεις τέτοιους ανθρώπους»

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες σχετικά με την υπόθεση θανάτου του 68χρονου, ο οποίος λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται πίσω από επιχείρηση που διατηρούσε στην Εφύρα Ηλείας.

Ο αδερφός του 68χρονου ήταν αυτός που ενημέρωσε τις Αρχές πως εντόπισε εντός του χώρου της επιχείρησης τον αδερφό του νεκρό με τραύμα στο κεφάλι.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί από την Ασφάλεια Αμαλιάδας και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι Αρχές διερευνούν το περιστατικό για να καταλήξουν αν πρόκειται για δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια, με τη δεύτερη να μην έχει αποκλειστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν παντρεμένος, είχε χωρίσει, ήταν συνταξιούχος. Έπαιρνε δύο συντάξεις, μία από την Ελλάδα και μία από τη Σουηδία. Ήταν ψυχούλα, να μη σας πω ότι ψάχνεις να βρεις τέτοιους ανθρώπους. Ήταν κεραυνός εν αιθρία για μένα», είπε ο αδερφός του μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.