Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Αδιανόητο επεισόδιο σε χωριό της Λάρισας – Τον δάγκωσε και του έκοψε κομμάτι από το αυτί μετά από καβγά

Ο καυγάς σημειώθηκε μεταξύ ενός 24χρονου και ενός 54χρονου, με τον τελευταίο να μεταφέρετε στο νοσοκομείο

Αδιανόητο επεισόδιο σε χωριό της Λάρισας – Τον δάγκωσε και του έκοψε κομμάτι από το αυτί μετά από καβγά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο χωριό Μεγάλο Ευύδριο, στον δήμο Φαρσάλων της Λάρισας, όταν δύο άνδρες ηλικίας 54 και 29 ετών ήρθαν σε έντονη σύγκρουση, με τον νεότερο να δαγκώνει και να αποκόπτει μέρος από το αυτί του μεγαλύτερου.

Ο 29χρονος φέρεται να αποκόμισε κομμάτι από το αυτί του 54χρονου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να διακομιστεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με σοβαρό τραύμα.

Η καταγγελία έγινε στην αστυνομία το μεσημέρι της Πέμπτης, με τον 54χρονο να δηλώνει πως εκτός από το δάγκωμα, δέχτηκε και ύβρεις καθώς και χτυπήματα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, οι δύο άνδρες είναι συγχωριανοί, ενώ ο 29χρονος αναζητούνταν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.