ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Άφαντος παραμένει ο γιος του παλαιοχριστιανού Μ.Καλαϊτζιδάκη που αγνοείται από την Κυριακή

«Το παιδί δεν ήθελα να ακολουθήσει τους αστυνομικούς και να μπει σε αυτήν τη διαδικασία»

Άφαντος παραμένει ο γιος του παλαιοχριστιανού Μ.Καλαϊτζιδάκη που αγνοείται από την Κυριακή

Άφαντος παραμένει ο γιος του παλαιοχριστιανού Μανώλη Καλαϊτζιδάκη που αγνοείται από την Κυριακή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το έσκασε από την κοινωνική λειτουργό, όταν πήγαινε σε προκαθορισμένο ραντεβού με τον πατέρα του, κοντά στο στάδιο «Καραϊσκάκη».

«Το παιδί δεν ήθελα να ακολουθήσει τους αστυνομικούς και να μπει σε αυτήν τη διαδικασία», είπε ο 45χρονος πατέρας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται, όμως μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένουν άκαρπες. Ο πατέρας δηλώνει ανήσυχος, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν γνωρίζει ούτε τις κινήσεις, ούτε τις προθέσεις του.

Την ώρα που ο 15χρονος το έσκασε, υπήρχε κόσμος που έμπαινε στο γήπεδο και αστυνομικοί που έκαναν ελέγχους. Ωστόσο, ο ανήλικος κατάφερε να κρυφτεί και να απομακρυνθεί.

«Ένας φίλος έχει ένα μαγαζί εκεί στο “Καραϊσκάκη” και είπα σε κάποια φάση να τους κεράσω κανέναν σουβλάκι αλλά υπήρχε μια νευρικότητα. Το παιδί με την κοινωνική λειτουργό μπαίνανε, βγαίνανε, μια δυο φορές, Υπέθεσα από τον εγκλεισμό του προηγούμενου καιρού ότι υπήρχε κάποιος εκνευρισμός σε αυτό το παιδί που ήταν τόσο καιρό φυλακισμένος».

Ο παλαιοχριστιανός υποστηρίζει ότι δεν έχει επικοινωνήσει με τον γιο του και δεν γνωρίζει πού βρίσκεται, όμως ελπίζει να είναι καλά και ασφαλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε κάποια φάση σηκώθηκαν, μετά ήρθε πανικόβλητη η κοπέλα “πού πήγε το παιδί;”. Τα έβαλε μαζί μου σε κάποια φάση παρόλο που εγώ προσπαθούσα, ρωτούσα τους αστυνομικούς αν τον είδαν. Άλλος μου έλεγε από εδώ μέσα, πιο πέρα, μέχρι που έχασε την ψυχραιμία της η κοπέλα, μου είπε κάτι για τον εισαγγελέα», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.