ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγία Βαρβάρα: 10χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που έπαιζε σε παιδική χαρά – «Τον τίναξε το ρεύμα»

Λίγες μέρες μετά το περιστατικό με τον 11χρονο στη Νέα Ιωνία

Αγία Βαρβάρα: 10χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που έπαιζε σε παιδική χαρά – «Τον τίναξε το ρεύμα»

Λίγες μέρες μετά το περιστατικό με τον 11χρονο στη Νέα Ιωνία όπου υπέστη ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά, όταν ακούμπησε κολώνα φωτισμού από την οποία κρέμονταν γυμνά καλώδια, στην Αγία Βαρβάρα, σημειώθηκε ένα παρόμοιο περιστατικό με «πρωταγωνιστή» ένα 10χρονο αγόρι.

Η μητέρα του ανήλικου περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που βίωσε εκείνη και το παιδί της όταν το τίναξε το ρεύμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρική πλατεία στην Αγία Βαρβάρα όπου ο 10χρονος έπαιζε με τους φίλους όταν ακούμπησε κατά λάθος κολώνα φωτισμού από την οποία έλειπε το καπάκι με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία.

Η μητέρα και η γιαγιά του παιδιού μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή περιγράφουν τα δραματικά λεπτά.

«Τον τίναξε το ρεύμα, είχε δυο μαυρίλες από το καλώδιο και μια γρατζουνιά. Πονούσε, ξεσηκώθηκε ο κόσμος. Έχουμε μιλήσει με παιδίατρο, μας ενημέρωσε να πάμε σε νοσοκομείο γιατί μπορεί να έχει για τρεις μέρες αρρυθμίες στην καρδιά. Πονάει λίγο, διαμαρτύρεται».

Σε αυτή την πλατεία συγκεντρώνονται καθημερινά δεκάδες παιδιά. Το βράδυ της Παρασκευής ο 10χρονος Φίλιππος έπαιζε ποδόσφαιρο με την παρέα του και ακούμπησε στην συγκεκριμένη κολώνα που έλειπε το καπάκι και τον χτύπησε το ρεύμα.

«Εδώ δραστηριοποιούνται πάρα πολλά παιδιά και περνάει πάρα πολύς κόσμος και παιδάκια που είναι ενός και δύο ετών που έχουν πρόσβαση γιατί είναι πολύ χαμηλά τα καλώδια κι είναι ένα σημείο ακάλυπτο», δήλωσε η γιαγιά 10χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικογένεια του 10χρονου σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.