ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αγία Βαρβάρα: Έρευνες σε σπίτια μετά το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με έναν νεκρό – Αντιδράσεις από Ρομά

Το θύμα , που πυροβολήθηκε στη μέση του δρόμου, ήταν Ρομά, γνώριμος στις Αρχές από υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών

Αγία Βαρβάρα: Έρευνες σε σπίτια μετά το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με έναν νεκρό – Αντιδράσεις από Ρομά

Μικροεντάσεις μεταξύ ανδρών της ΟΠΚΕ και Ρομά της περιοχής καταγράφονται μετά από τη δολοφονία άνδρα, με εμπλοκή σε διακίνηση ναρκωτικών , στη μέση του δρόμου, στην Αγία Βαρβάρα. Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες σε σπίτια της περιοχής και αρκετοί από τους Ρομά που διαμένουν εκείνοι , αντιδρούν.

Το θύμα, ο οποίος ήταν Ρομά, φέρεται να πυροβόλησε άγνωστος στη μέση του δρόμου, επί της οδού Μακρυγιάννη 9. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σε σχέση με διακίνηση ναρκωτικών.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Εκεί κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες ο άτυχος άνδρας είχε δεχθεί επίθεση από αγνώστους που φέρεται να τον είχαν κάνει κυριολεκτικά μαύρο στο ξύλο. Επιπλέον, λίγο καιρό πριν, μέλη συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά στην περιοχή είχαν αλληλομαχαιρωθεί.

IMG_20220731_165720
IMG_20220731_172521
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.