Άγιοι Θεόδωροι: Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα η 43χρονη που βρέθηκε νεκρή – Η οικογενειακή τραγωδία

Δεν ήθελε να έχει επαφές με κανέναν

Άγιοι Θεόδωροι: Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα η 43χρονη που βρέθηκε νεκρή – Η οικογενειακή τραγωδία

Ο θάνατος του 43χρονου φωτομοντέλου στους Αγίους Θεοδώρους, στην Κόρινθο, έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του loutrakiblog.gr, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή χθες, Πέμπτη, από την οικιακή βοηθό της που πήγε να καθαρίσει το σπίτι. Όταν αντίκρισε την γυναίκα νεκρή, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η οικογενειακή τραγωδία της 43χρονης που βρέθηκε νεκρή στους Αγίου Θεοδώρους

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, πριν αρκετά χρόνια ο αδερφός της 43χρονης γυναίκας αυτοκτόνησε, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του στην Κύπρο. Μετά από αυτή την απώλεια η κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πριν μερικούς μήνες πέθανε ο πατέρας της, ενώ πριν τρεις μέρες πέθανε και ο παππούς της. Η μητέρα της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ χθες, Πέμπτη, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Ο προσωπικός «Γολγοθάς» της 43χρονης

Μετά την αυτοκτονία του αδερφού της, η 43χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ νοσηλεύτηκε και δύο φορές στο ψυχιατρικό ίδρυμα της Τρίπολης. Οπως λένε οι γείτονες, η 43χρονη ήταν καλόψυχη και ευαίσθητη. Παράλληλα, είχε προσπαθήσει δύο φορές να βάλει τέλος στη ζωή της. Την τελευταία φορά πήδηξε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σώμα της. Μετά από πολύωρα χειρουργεία, τα προβλήματα δεν αποκαταστάθηκαν πλήρως. Από τότε είχε κάποια κινητικά προβλήματα.

Δεν ήθελε να έχει επαφές με κανέναν η 43χρονη

Κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στο ίδιο μέσο τόνισαν, ότι η 43χρονη, ήταν πρώην φωτομοντέλο που είχε συνεργαστεί με πολλούς διάσημους Έλληνες σχεδιαστές. Επίσης τόνισαν ότι τα χτυπήματα της μοίρας ήταν απανωτά και δεν άντεξε τις απώλειες τον οικογενειακών της προσώπων που συνέβησαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, η γυναίκα που την περιποιόταν και της έδινε φαγητό, τις τελευταίες μέρες το άφηνε έξω από την πόρτα γιατί η 43χρονη δεν ήθελε να μιλά σε κανέναν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής για να διαλευκανθούν τα αίτια του θανάτου της. Η κηδεία της Χ.Π. θα γίνει σήμερα, Παρασκευή, στους Αγίους Θεοδώρους στις 13:30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.