ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Άγιοι Θεόδωροι: 40χρονη βρέθηκε νεκρή κοντά στο νεκροταφείο – Το πρωί είχε καεί το σπίτι της (upd)

Πηγές αναφέρουν πως η ίδια έβαλε φωτιά στο σπίτι της και στη συνέχεια έφυγε με το αυτοκίνητο της

Άγιοι Θεόδωροι: 40χρονη βρέθηκε νεκρή κοντά στο νεκροταφείο – Το πρωί είχε καεί το σπίτι της (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 14:30) Ένα θρίλερ που ξεκίνησε από τα ξημερώματα στους Αγίους Θεοδώρους, με σπίτι το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς, ολοκληρώθηκε με τραγικό τρόπο το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν εντοπίστηκε νεκρή η 40χρονη ένοικός του, σε άλλο σημείο της περιοχής.

Σύμφωνα με το loutrakiblog η φωτιά ξέσπασε στο σπίτι περίπου στη 1.30 τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως η Πυροσβεστική με πέντε πυσοβέστες και δύο οχήματα, καθώς και οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους των Αγίων Θεοδώρων, που επιχείρησαν για την κατάσβεση.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, ξεκίνησε η αναζήτηση της 40χρονης γυναίκας που έμενε σε στο σπίτι, καθώς τα ίχνη της είχαν εξαφανιστεί.

Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της έξω από το νεκροταφείο της περιοχής και σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε και η ίδια νεκρή, λίγα μέτρα πιο μακριά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγές αναφέρουν πως η ίδια έβαλε φωτιά στο σπίτι της και στη συνέχεια έφυγε με το αυτοκίνητο της, ενώ ιατροδικαστής βρίσκεται στο σημείο για να ερευνήσει τα αίτια του θανάτου της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.