ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Άγιος Παντελεήμονας: 17χρονος αυτοτραυματίστηκε με χαρτοκόπτη έξω από αστυνομικό τμήμα

Άγνωστοι οι λόγοι που αυτοτραυματίστηκε ο ανήλικος

Άγιος Παντελεήμονας: 17χρονος αυτοτραυματίστηκε με χαρτοκόπτη έξω από αστυνομικό τμήμα

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό αντιμετώπισαν οι άνδρες του τμήματος ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα στις 23:40 το βράδυ της Δευτέρας, όταν είδαν ένα ανήλικο παιδί αυτοτραυματίστηκε με χαρτοκόπτη ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που του παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Όπως διαπιστώθηκε, είχε προκαλέσει εκδορές στον αριστερό πήχη του χεριού του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ανήλικος είναι 17 ετών με καταγωγή από την Αίγυπτο, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει αιτιολογήσει την ενέργεια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.