ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγνοείται γυναίκα από το Ηράκλειο – Επιβιβάστηκε στο πλοίο για Σύμη και Ρόδο και εξαφανίστηκε

Τι ανέφερε η κόρη της αγνοούμενης

Αγνοείται γυναίκα από το Ηράκλειο – Επιβιβάστηκε στο πλοίο για Σύμη και Ρόδο και εξαφανίστηκε

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση μιας ηλικιωμένης γυναίκας από το Ηράκλειο Κρήτης.

Η κόρη της, την έβαλε στο καράβι με προορισμό την Ρόδο και τη Σύμη, αλλά όπως ανέφερε, η μητέρα της δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι της. Την τελευταία φορά που μίλησε μαζί της, το πλοίο βρισκόταν στη Ρόδο.

Την δήλωση εξαφάνισης στο Ηράκλειο, έκανε η 46χρονη γυναίκα δηλώνοντας ότι στις 06:00 το πρωί του περασμένου Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου, συνόδευσε τη μητέρα της στο λιμάνι της πόλης, προκειμένου να αναχωρήσει για το νησί της Ρόδου, με τελικό προορισμό τη Σύμη όπου διαμένει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η τελευταία φορά που μίλησαν μητέρα και κόρη ήταν στις 11:00 το πρωί της Κυριακής οπότε και η 77χρονη γυναίκα βρισκόταν εν πλω για τη Ρόδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα κατέβηκε στη Ρόδο ωστόσο από εκεί και πέρα χάνονται τα ίχνη της καθώς σύμφωνα με την κόρη της, δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι της στην Σύμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.