Άγρια δολοφονία στη Ραφήνα: Νεκρός 42χρονος Έλληνας μετά από ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου από Αλβανούς

Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου

Άγρια δολοφονία στη Ραφήνα: Νεκρός 42χρονος Έλληνας μετά από ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου από Αλβανούς

Η άγρια συμπλοκή συνέβη τα ξημερώματα έξω από μπαρ της περιοχής, κοντά στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας, όπου πέντε Αλβανοί συνεπλάκησαν με τον 42χρονο, τον χτύπησαν με μπουνιές, κλωτσιές και σιδερογροθιές,  εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο.

Το θύμα μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άγριος καβγάς ξεκίνησε όταν  οι Αλβανοί δράστες ενόχλησαν την κοπέλα του 42χρονου.

Ο  42χρονος ήταν σε μπαρ με την κοπέλα του. Όταν κάποια στιγμή σηκώθηκε για να πάει τουαλέτα, οι πέντε Αλβανοί πείραξαν την κοπέλα.

Με την επιστροφή του, τους ζήτησε εξηγήσεις, εκείνοι όμως του επιτέθηκαν άγρια, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη.

Λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ δέχεται κλήση για έναν άνδρα αιμόφυρτο και βαριά χτυπημένο στην πλατεία Νικ. Πλαστήρα. Λίγα λεπτά μετά φτάνει ασθενοφόρο και μεταφέρει –σε πολύ σοβαρή κατάσταση- τον 42χρονου άνδρα στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Γυρω στις 3 τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, τον διασωλήνωσαν άμεσα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ότι ο 42χρονος κατά λάθος έσπρωξε ένα μέλος άλλης παρέας, ο οποίος του ζήτησε να «πάνε έξω» και έτσι έγινε.

Το αποτέλεσμα ήταν αν όχι όλα τα μέλη της παρέας τότε τα περισσότερα να του ορμήσουν, τον χτυπήσουν άσχημα στο κεφάλι και στο σώμα, αφήνοντας τον χωρίς τις αισθήσεις του και αιμόφυρτο.

Στη συνέχεια οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.