ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Άγρια συμπλοκή με μαχαίρωμα μεταξύ παράνομων αλλοδαπών στη δομή της Χίου

Ο παράνομος αλλοδαπός με το μαχαίρι πρόλαβε να εξαφανιστεί και αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας

Άγρια συμπλοκή με μαχαίρωμα μεταξύ παράνομων αλλοδαπών στη δομή της Χίου

Το βράδυ της Παρασκευής, ξέσπασε άγρια συμπλοκή με μαχαίρωμα, για άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής, μεταξύ τεσσάρων παράνομων αλλοδαπών στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή στη ΒΙ.ΑΛ. της Χίου.

Οι δυο από αυτούς διαπληκτίστηκαν με άλλους δυο παράνομους αλλοδαπούς και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια.

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου, οι δυο πρώτοι παράνομοι αλλοδαποί τραυμάτισαν τους άλλους δύο, ο ένας με γροθιές και ο άλλος με μαχαίρι.

Όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι άνδρες της Αστυνομίας, ο παράνομος αλλοδαπός με το μαχαίρι πρόλαβε να εξαφανιστεί και αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ ο συνεργός του συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος και των δυο δραστών του αιματηρού περιστατικού σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, με την οποία ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.