ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αγρίνιο: 54χρονος «έσπασε» στο ξύλο τη γυναίκα του μπροστά στη 12χρονη κόρη τους

Η άτυχη 42χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου παραμένει για νοσηλεία

Αγρίνιο: 54χρονος «έσπασε» στο ξύλο τη γυναίκα του μπροστά στη 12χρονη κόρη τους

Μια 42χρονη γυναίκα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 54χρονο σύζυγό της σε ένα χωριό του δήμου Αγρινίου.

Η επίθεση μάλιστα έγινε μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους.

Το σοβαρό επεισόδιο συνέβη τη νύχτα της Τετάρτης, όταν ο 54χρονος “νταής” αρχικά έβρισε και απείλησε τη γυναίκα του, αλλά στη συνέχεια άρχισε να χτυπά αλύπητα με κλωτσιές και γροθιές στο κεφάλι!

Η άτυχη 42χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου παραμένει για νοσηλεία. Εκεί κατήγγειλε τον σύζυγό της, ο οποίος συνελήφθη από την Άμεση Δράση και προσήχθη στο τοπικό τμήμα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Τραυμάτισε την σύντροφό της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλο ένα περιστατικό βίας μεταξύ συντρόφων χρειάστηκε να επέμβουν οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο, μετά την καταγγελία μιας 41χρονης γυναίκας ότι, το βράδυ της Τετάρτης, η 35χρονη σύντροφός της με την οποία συγκατοικούν σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης την απείλησε, την εξύβρισε και εκτόξευσε διάφορα αντικείμενα εναντίον της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 35χρονη και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, που της άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και ελαφρά σωματική βλάβη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.