ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Άγριο ξύλο σε γνωστό μαγαζί της Κουρούτας: Ο 30χρονος δέχθηκε βαριά χτυπήματα στο πρόσωπο

Πήγε να διασκεδάσει και κατέληξε στο νοσοκομείο

Άγριο ξύλο σε γνωστό μαγαζί της Κουρούτας: Ο 30χρονος δέχθηκε βαριά χτυπήματα στο πρόσωπο

Άγριος καβγάς έλαβε χώρα σε γνωστό μαγαζί της Κουρούτας, με αποτέλεσμα πελάτης να καταλήξει στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το patrisnews, ο 30χρονος άνδρα ενεπλάκη σε καβγά που ξεκίνησε μέσα στο μαγαζί και συνεχίστηκε έξω από αυτό. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο άνδρας δέχθηκε βαριά χτυπήματα στο πρόσωπο, και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πήρε εξιτήριο την ίδια μέρα. Παράλληλα, το ίδιο απόγευμα το ΕΚΑΒ, δέχθηκε αρκετές κλήσεις για περιστατικά μέθης, εκ των οποίων μια κλήση αφορούσε ένα κορίτσι μόλις 16 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.