Άγριος καβγάς στο Κτηματολόγιο της Ρόδου: Υπάλληλος χτύπησε πολίτη με κάδρο στο κεφάλι (φωτό)

Σκηνές απείρου κάλλους - Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα

Άγριος καβγάς στο Κτηματολόγιο της Ρόδου: Υπάλληλος χτύπησε πολίτη με κάδρο στο κεφάλι (φωτό)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παραδκευής στο Κτηματολόγιο της Ρόδου όταν ξέσπασε ένας άγριος καβγάς ανάμεσα σε έναν υπάλληλο της υπηρεσίας και σε έναν πολίτη που είχε ως αποτέλεσμα ο τσακωμός να καταλήξει σε αιματηρή συμπλοκή.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», το περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας πολίτης μπήκε στην υπηρεσία του Κτηματολογίου για να εξυπηρετηθεί αλλά πολύ γρήγορα άρχισε να λογομαχεί με μια υπάλληλο στην οποία είχε απευθυνθεί.

Στο σημείο έσπευσε ένας άλλος υπάλληλος ο οποίος επιχείρησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αλλά στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα μετά από βρισιές που αντάλλαξαν μεταξύ τους να αρχίσουν να χτυπιούνται με γροθιές και κλωτσιές.

Στη συνέχεια ο υπάλληλος του κτηματολογίου σύμφωνα με μαρτυρίες, άρπαξε ένα κάδρο και χτύπησε τον πολίτη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι προκαλώντας του αιμορραγία. Μπροστά στο επεισόδιο βρίσκονταν δικηγόροι και πολίτες, κάποιοι από τους οποίους μπήκαν στη μέση αποτρέποντας τα χειρότερα.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πολίτης και ο υπάλληλος οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το συμβάν ενώ αναμένεται να ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.