ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άγριος καυγάς στο Ηράκλειο: Τον «κάρφωσε» με τσεκούρι δύο φορές στο πρόσωπο

Το θύμα και ο δράστης έχουν απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν

Άγριος καυγάς στο Ηράκλειο: Τον «κάρφωσε» με τσεκούρι δύο φορές στο πρόσωπο

Οι κάτοικοι των Δειλινών στο Ηράκλειο Κρήτης, αντίκρισαν σοκαριστικές εικόνες νωρίς το πρωί, καθώς δύο άτομα καυγάδισαν και ο ένας εξ αυτών πήρε ένα τσεκούρι και το «κάρφωσε» δύο φορές στο πρόσωπο του άλλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα και ο δράστης έχουν απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν.

Το θύμα σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες πήγε στο σπίτι του δράστη, κρατώντας μαχαίρι.

Στη συνέχεια ο δράστης αντέδρασε πήρε ένα τσεκούρι από τον κήπο- αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες- και χτύπησε το φίλο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τελευταίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κίνδυνο η ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.