ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας στην Πάτρα: Της άρπαξε την τσάντα & με την κλεμμένη κάρτα πήγε και έκανε αγορές

Συνελήφθη ο δράστης

Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας στην Πάτρα: Της άρπαξε την τσάντα & με την κλεμμένη κάρτα πήγε και έκανε αγορές

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μια γυναίκα την ώρα που περπατούσε σε δρόμο της Πάτρας, καθώς δέχθηκε άγρια επίθεση από έναν άγνωστο.

Μάλιστα, την ξυλοκόπησε με αδικαιολόγητο μένος για να αρπάξει την τσάντα της, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, μια τραπεζική κάρτα και έγγραφα.

Ο δράστης διέφυγε με μοτοσικλέτα την οποία είχε αφήσει λίγο πιο πέρα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, χρησιμοποίησε την κλεμμένη κάρτα για να κάνει δυο αγορές αξίας 10 ευρώ.

Όμως, από αυτές ταυτοποιήθηκε και ξεκίνησαν αναζητήσεις, που έφεραν αποτέλεσμα λίγες ώρες μετά την επίθεση.

Ο Έλληνας δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και σε σωματικό έλεγχο που υποβλήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του τέσσερα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για ληστεία και κατοχή ναρκωτικών και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.